RaceTrip Logo
Menu

Korporativni eventi – automobilistička zabava i izazov za cijeli team

Korporativni eventi

Korporativni eventi su dio naše stalne ponude za poslovne subjekte, kojima nastojimo pružiti motorsport doživljaj za veći broj sudionika. Ako su vam već dosadile šablonizirane team building radionice i priželjkujete event s više uzbuđenja i adrenalinskog naboja, naši paketi sportske vožnje za poslovne korisnike su savršena prilika da to realizirate. Uz naše dugogodišnje iskustvo s automobilističkim natjecanjima stvorili smo kvalitetnu podlogu za organiziranje događaja. Naši paketi nisu fokusirani isključivo na vožnju – svojom uslugom također želimo kreirati događaj za pamćenje i organiziramo niz popratnih sadržaja, u što je uključeno sve od foto i audio-video dokumentiranja događaja pa do cateringa, koji je osiguran u svim predviđenim programima.

Naš probrani vozni park je odlična osnova za team building sadržaje

Kada želite organizirati korporativne evente, morate se pobrinuti da na raspolaganju imate adekvatna radna sredstva. U našem slučaju to su sportski automobili, koji su ne samo radni alat nego i srž naše cjelokupne ponude. Naš vozni park broji 4 natjecateljska automobila – jedan racing auto (Peugeot 406 coupe) i 3 rally vozila (Mitsubishi EVO IX N4, Peugeot 206 RC N3 i BMW E46 320 Ci). Uz ove često viđene sudionike na automoto natjecanjima također raspolažemo s tri VIP automobila, koji značajno doprinose ekskluzivnosti naše ponude. Vrhunac voznog parka je nedvojbeno Corvette ZO6 u preradi TIKT Performance-a, koja je ujedno i favorit posjetitelja motorsport događaja kad je u pitanju odabir automobila za VIP taxi vožnju.

Na koji način pristupamo organizaciji korporativnog event paketa?

Naši team building vozački programi ne odstupaju znatno po sadržaju od ostalih predviđenih paketa sportske vožnje. Kada je riječ o korporativnim događanjima, jednostavno nastojimo maksimalno prilagoditi svoje usluge većem broju sudionika odnosno grupama poslovnih partnera i suradnika. Sadržaji se baziraju na kombiniranju više elemenata koji su zastupljeni i u ostalim paketima kojima pokrivamo pojedinačne usluge. To su u prvom redu VIP taxi vožnja, koja se prilagođava grupnim zahtjevima te učenje teorijskog i praktičnog uvoda u sportsku vožnju, kojeg ćete savladati uz nadzor naših instruktora. Nudimo nekoliko standardiziranih varijanti korporativnih evenata, od kojih je svaki moguće prilagoditi željama naručitelja.

VIP taxi na TrackDay-u se može organizirati i za poslovne subjekte

U sklopu TrackDay eventa redovito nudimo VIP taxi vožnje, koje se odvijaju u pauzama utrka. Riječ je o pojedinačnim 1 na 1 vožnjama, gdje suvozač preuzima ulogu codrivera vozaču u vožnji utrke. VIP vožnje dočaravaju uvjete vožnje na prvenstvima i pružaju uvid u performanse sportskih automobila u sigurnom okruženju. Odsada imate priliku podijeliti ovo nezaboravno iskustvo sa svojim poslovnim partnerima – sve što je potrebno je unaprijed definirati ukupan broj sudionika kako bi mogli organizirati strukturu vožnji. U poslovnom paketu koristimo 2 racing i 2 VIP automobila, čime manje grupe mogu iskoristiti mogućnost istovremenog spuštanja na stazu i tako pretvoriti posjet TrackDay-u u novo timsko iskustvo.

Za zaljubljenike u rally nudimo korporativni RallyDay program

TrackDay će vam omogućiti da zavirite u svijet na automoto stazama, ali i da osobno iskusite kako je to voziti se superautomobilom. S druge strane, RallyDay predviđa mnogo aktivniju ulogu svojih sudionika. Iako ćete i ovdje prvenstveno biti codriver, u rally vožnji on ima daleko više naglašenu ulogu nego u racing disciplinama, slijedom čega nećete biti samo promatrač, nego i planer te nadzornik kompletne dionice. Jedan od vaših zadataka biti će naučiti pisati rally radar, što je jedan od ključnih elemenata pripreme za utrke. Kako bismo vam pružili dodatan izazov, polaznik s najbolje napisanim radarom imati će priliku za nagradnu vožnju. Catering je osiguran za cijelo vrijeme trajanja programa – s obzirom na spoj učenja i rezultata te adrenalina i opuštanja riječ je o idealnom paketu za sve koji žele prenijeti mehanizme timskog rada u korporativni event.

Off-road Day – isprobajte autentičan doživljaj rally avanture

Ako ste s velikim zanimanjem pratili motorsport događaje kao štu su Rally Pariz-Dakar ili utrke Camel Trophy i pitali se kakav je osjećaj naći se iza vozačke kabine, ovo je prilika za vas i vaše kolege. Kao i u RallyDay paketu, off-road program kombinira učenje osnova rally vožnje i VIP taxi vožnje s instruktorom, no ovaj put na nepatvorenoj makadamskoj podlozi. Na raspolaganju su dva rally auta – EVO IX i BMW 320Ci, koji su prilagođeni svladavanju prepreka koje nam servira blatni makadam. Naravno, ni u ovom paketu neće izostati catering za odmor i okrijepu. Off-road je odlična tematska opcija za sve one željne avanture, kojima bi upravo ovaj sadržaj mogao postati najzabavniji team building ikad.