RaceTrip racing usluge
RaceTrip Logo
Menu

Usluge

Nudimo različite usluge vezane uz svijet motorsporta, kojima obuhvaćamo sve od potpunih početnika u sportskoj vožnji do profesionalnih natjecatelja s velikom kilometražom. Naš profesionalni team te vrhunski ready-to-race automobili omogućuju vam racing i rally auto rent za svaku moguću disciplinu – sve što trebate je fokusirati se na vlastitu izvedbu, jer su održavanje i organizacija naša briga. Za najmlađi uzrast imamo školu kartinga, kojom želimo prenositi stečene vještine novim generacijama automobilističkih fanova. Za nešto starije polaznike osmislili smo akademiju sportske vožnje, kroz koju ćete svladati osnovne tehnike upravljanja trkaćim automobilom na asfaltnim i makadamskim podlogama. Naša dugogodišnja prisutnost na auto utrkama u svojstvu natjecatelja ili pružatelja usluga potaknula nas je na organizaciju tematskih evenata za poslovne subjekte, kojima nudimo više prilagođenih opcija. Ukoliko pratite auto utrke, ali se niste nikad našli u kabini, sad je idealna prilika za to - VIP taxi pruža autentičnu rekreaciju uvjeta na stazi, pri čemu možete birati natjecateljska vozila ili superautomobile iz naše ponude.

Šamec Racing Academy – osobni pristup za svladavanje sportske vožnje

Šamec Racing Academy

Kroz Šamec Racing Academy imate priliku izbrusiti svoje vozačke vještine uz nadzor naših iskusnih instruktora. Nudimo pakete kroz koje ćete svladati osnove sportske vožnje u različitim disciplinama poput tehničke, brdske ili rally-ja. Svi programi su podijeljeni na teorijski i praktični dio, koji je u pravilu raspoređen na 6-8 sati. Upoznavanje tehnika sportske vožnje predviđa se na zatvorenim stazama, a u pojedinim paketima imati ćete priliku voziti na pravim autodromima poput Grobnika.

Karting škola

Karting škola

Osim što je vrlo zabavna, karting škola može biti odlična odskočna daska u svijet automobilizma – upravo su naši instruktori vožnje svoju karijeru započeli na karting stazi. U školu upisujemo dobnu skupinu od 5-10 godina, a polaznici će tijekom programa svladati osnovne vozačke vještine i moći samostalno upravljati karting bolidom.

Rally/racing rent automobila

Rally/racing rent

Naš rally/racing rent je full service usluga, koja vam omogućuje da se koncentrirate na samu vožnju i oslobađa vas brige oko tehničkih detalja. Ako želite unajmiti vozilo za specifičnu disciplinu ili trebate auto koji odgovara homologacijskim pravilima utrke, RaceTrip ima u ponudi tri rally automobila i jedan bolid za kružne staze. Na raspolaganju vam je naš kompletan mehaničarski team, koji će se pobrinuti da je auto po vašem izboru uvijek spreman za natjecanje.

Korporativni eventi

Korporativni eventi

Za poslovne subjekte imamo šaroliku ponudu korporativnih evenata, koji donose mnogo uzbuđenja. Ako želite začiniti vaš team building automobilizmom kao temom, možete birati između nekoliko standardnih paketa. Jedna od opcija je grupna VIP taxi vožnja sportskim autima iz našeg voznog parka, gdje ćete upoznati sportsku vožnju iz perspektive codrivera. Također organiziramo kratku školu sportske vožnje za grupe poslovnih partera.

Taxi experience

Taxi experience

Taxi experience je sadržaj koji vam približava svijet motosport evenata na vrlo realističan način. Putem naše VIP taxi usluge nakratko ćete se naći u ulozi codrivera na utrkama i osjetiti adrenalinski porast koji pruža visoko oktanska vožnja. Ovdje su vam dostupna sva naša racing i rally vozila, koja nudimo u ostalim paketima.

Ponuda auta

Naš automobilski fond je creme-de-la-creme sportskih vozila, koja su prilagođena različitim disciplinama i natjecateljskim formama. Pažljivim odabirom kreirali smo ponudu najkvalitetnijih reprezentativnih primjeraka rally, racing i egzotičnih automobila. Za sve koji žele briljirati u rally utrkama, Mitsubishi evo 9 je logičan izbor. EVO iz naše ponude zadovoljava sva pravila skupine N te ima respektabilnu povijest u domaćim i inozemnim rally natjecanjima. Audi r8 je predstavnik njemačke egzotike, koja uspješno spaja snagu, eleganciju i tehnološke inovacije. Ne smijemo izostaviti ni Corvette C7, monstruozni cestovni

Auti iz naše ponude
Racing

Mitsubishi EVO IX GRUPA N

Mitsubishi EVO IX GRUPA N

Vozilo s poznatim pedigreom, prvak Češke i Slovačke, Ex Vaclav Pech, TOP stanje, TOP N4 specifikacija, pogon na sve kotače, 18” kotači, Reiger ovjes, Kaps dogbox mjenjač, Brembo Big Brakes set, Antilag, dif maps, 303ks, vozi se na VP Racing fuels, integrirana kamera, veza, sve homologirano, ready to race. (Rent, Taxi, Akademija)

Peugeot 206 RC N3

Peugeot 206 RC N3

Tvornički Peugeot 206 s poznatom povijesti, Ex Slavko Komel, TOP stanje, TOP N3 specifikacija, pogon na prednje kotače, 17” kotači, Ohlins ovjes, Peugeot Sport Dogbox ,LSD, 187ks, Peugeot Sport ispušni sustav, Peugeot Sport zaštitni kavez, vozi se na regularno gorivo, integrirana kamera, veza, sve homologirano, ready to race. (Rent, Taxi, Aademija)

Peugeot 406 coupe V6

Peugeot 406 coupe V6

Unikat na ovim prostorima, V6 motor s 220ks, pogon na prednje kotače, Stac ovjes za stazu, STW stražnji spojler, TCR prednji aero, zaštitni kavez Paga motorsport, Brembo 4pot kočnice, auto rađen posebno za Grobnik. (Taxi, Akademija)

BMW e46 coupe 320ci

BMW e46 coupe 320ci

Napravljen isključivo za makadamsku podlogu, stražnji pogon, LSD, 150ks, rednih 6 cilindara, zaštitni kavez DAK motorsport, hidro ručna, integrirana kamera, ready to race. (Rent, Taxi, Akademija)

Auti iz naše ponude
VIP Taxi

Chevrolet Corvette C7 TIKT performance

Chevrolet Corvette C7 TIKT performance

Atraktivnog izgleda i performansama, garantira nezaboravno iskustvo. Pogonjen V8 motor i kompresorom, razvija 800 konja i 1000NM. Pogonom na zadnje kotače, od 0 do 100 stiže za 3.3 sekunde. Auto je opremljen aero kitom, zaštitnim kavezom, trkaćim sjedalima, jačim kočnicama i ovjesom složenim za stazu. Za sve prerade na autu zadužena je firma TIKT performance.

Audi R8 V10

Audi R8 V10

Njemački coupe pogonjen atmosferskim V10 motorom. Auto razvija 540 konja a maksimalna brzina auta je 320km/h. Uz pogon na sva četiri kotača i automatskim mjenjačem stiže do 100km/h za 3.6 sekundi. Za odličan grip na stazi zaduženi su Michelin Pilot Sport Cup 2 pneumatici.